Trainingen en workshops

Dit is ons aanbod van trainingen en workshops. 

Our Story

Welkom bij De Vonk

Een training of workshop kan een zinvolle aanvulling en versterking zijn binnen een cultuurtraject.

Menu

Hieronder vindt u een selectie van onze trainingen.

Deze worden zowel in onze open lijn aangeboden als incompany.

Twijfel je over de juiste opleiding?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor een 

gratis persoonlijk adviesgesprek.

 

3 dagen
€ 1845

Steakholder engagement

Ontdek hoe de verhoudingen liggen en hoe je belangrijke beslissingen kunt beïnvloeden. Zo loods je jouw project met succes door het politieke krachtenveld van je organisatie.

3 dagen
€ 1845

Leiderschap en teamcoaching

Je wilt de performance en de effectiviteit van jouw team vergroten. Je zoekt naar mogelijkheden om meer zelfsturing en eigenaarschap binnen jouw team te creëren en wilt het maximale rendement uit je team halen. Je wilt weten hoe je zelfsturende team kunt versterken en wilt kritisch kijken naar je eigen rol daarbij.

3 dagen
€ 1845

Beïnvloedingsvaardigheden

 Voor mensen die invloed willen uitoefenen om anderen mee te krijgen in hun plannen. Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en bent professional, leidinggevende, adviseur of lid van de ondernemingsraad. Je wilt je talent om anderen te beïnvloeden versterken en leren hoe je effectiever kunt beïnvloeden zonder dat je een beroep doet op bijvoorbeeld jouw formele positie.

2,5 dagen
€ 1595

Persoonlijke effectiviteit

Voor iedereen die wil leren vanuit zijn of haar persoonlijke kracht effectiever te functioneren. In de praktijkgerichte training Persoonlijke effectiviteit oefent u in een veilige omgeving uw sociale vaardigheden als assertiviteit en feedback geven en ontvangen. Na afloop staat u sterker in uw schoenen en werkt u prettiger samen in een team. 

5 dagen
€ 2865

Communicatie en samenwerken

Je wilt graag effectiever communiceren met minder weerstand en minder misverstanden. Je zoekt naar manieren om je tijdens gesprekken geduldiger op te stellen. Soms zou je iets beter willen luisteren en in staat zijn adequater te reageren op de reactie van je gesprekspartner. Je bent nieuwsgierig naar de (verborgen) kracht van non-verbale communicatie.

4 dagen
€ 2395

Coachen in de praktijk

Een praktijkgerichte training om te leren hoe je collega’s, medewerkers of klanten kan begeleiden en coachen met als doel meer resultaat, betere relaties en plezieriger werk.

3 dagen
€ 1845

Steakholder engagement

Ontdek hoe de verhoudingen liggen en hoe je belangrijke beslissingen kunt beïnvloeden. Zo loods je jouw project met succes door het politieke krachtenveld van je organisatie.

3 dagen
€ 1845

Agile Leaderschip 

Medewerkers willen betrokkenheid en zeggenschap. Zo’n volwassen benadering leidt tot betere prestaties en meer innovatiekracht. Het invoeren van zelfsturing kent vele variaties en vraagt om een integrale aanpak. Agile teams alleen zijn niet voldoende, ook de wijze waarop je de organisatie inricht en de samenwerking vormgeeft zijn van invloed op het succes. 

Pin It on Pinterest

Share This